NAŠA MISIJA JE DA ISKORISTITE SVOJU KREATIVNOST  U ODRŽIVO RJEŠENJE

Storm Media – Budućnost u kliku

Internet je budućnost, a mi razmišljamo unaprijed. Mi smo Storm Media. Ovdje zbog Vas.

Kao članovi digitalne agencije za promociju Storm Media, bavimo se dizajnom, oglašavanjem i brojnim drugim web poslovima te razvijamo načine i razmišljanja kako bismo Vas mogli oduševiti proizvodom koji želite za Vašim radnim stolom.

Iako smo kao tvrtka relativno mladi, naš rad će Vas uvjeriti da iza imena Storm Media ne stoji, već skače tim zrelih, entuzijastičnih programera i dizajnera koji će Vašu misao ili ideju pretvoriti u projekt kakav niste mogli ni zamisliti.

Bilo da želite pokrenuti web stranicu, izraditi Newsletter, dizajnirati Logo zbog kojeg će Vas na tržištu prepoznavati kao onoga na čiji su Logo ljubomorni, upustiti se u Facebook ili Indoor oglašavanje – prepustite to nama. U našem slučaju, mladost je prednost, jer iskustva imamo i u to Vas možemo uvjeriti samo jednim klikom.

Vidim da ste još tu. Dakle, uvjerili smo Vas. Javite nam se na službeni mail, broj telefona ili pak započnite chat s jednim od članova našeg tima. Drago nam je što ste izabrali tvrtku Storm Media, drago nam je što ste izabrali nas!

Želimo napredovati na izazovnim i zanimljivim projektima.

0
Zadovoljni klijenti
0
Šalica kave
0
Povećanje posjete

Zašto mi?

Postoje mnogi razlozi zašto su naši klijenti odabrali baš nas, a ovo su samo neki od njih.

Drugačiji smo od ostalih

Prihvaćamo samo što možemo izvršiti

Garantiramo uspjeh za svoj rad

Mi smo ovdje kako bi poboljšali Vaše poslovanje!

Kroz kreativne ideje i inovacije

Započnimo!