Jedan od najinovativnijih načina plasiranja reklame ili promotivnih materijala u današnje vrijeme, Email Marketing, doista je jednostavan jer može privući i zaintrigirati ciljanu publiku u roku nekoliko sekundi. Primate li i Vi vijesti ili sadržaje Vašeg omiljenog glazbenika, nogometnog kluba ili putne agencije? Sve je to redom – Email Marketing.

email-marketing2

Imućni investitori su novac u reklame počeli ulagati još od samih početaka marketinških kampanja. Ali, marketing se promijenio. Email Marketing je među novijim načinima otkrivanja i slanja svojih ideja publici koja o Vama i Vašem projektu želi saznati nešto više. I prema najnovijim istraživanjima, veliki broj tih ljudi zapravo izdvajaju svoje vrijeme da ih prouče.

Zašto baš Email? Oni koji ulažu u reklame isto tako bi svoje materijale mogli objavljivati na Facebooku ili Instagramu, zar ne? Stvar je u tome da svi mi imamo svoj Email. Dok ste kreirali svoj Facebook profil, trebali ste unijeti i Email adresu jer bez nje ga ne biste mogli napraviti. Ista je stvar i s brojnim drugim društvenim mrežama. Neki od Vas svoj su Email napravili za posao, dok su ostali možda za sto drugih svrha. Upravo je zato Email Marketing toliko unosan u posljednje vrijeme.

IT web stranica pod nazivom Hubspot napravila je listu najboljih primjera Email Marketinga i, za one koji tek namjeravaju ući u posao, najnovije načine i savjete promoviranja svog proizvoda. Vrlo popularne stranice (aplikacije) poput Ubera, Buzzfeeda i Dropboxa našle su se na top listi najboljih ideja koje šalju na brojne mailove svojih pretplatnika. Zašto? Zato što se njihov newsletter sastoji od šala, GIFova i velikih raznobojnih slika koje Vam upadaju u oči. Popularnosti također pridonosi Google Mail (Gmail) koji ima posebnu sekciju za promotivni materijal koji olakšava posao ulagačima.

Ako želite krenuti s ovim poslom, ali nedostaje Vam ideja, slobodno bacite pogled na newslettere stranica Medium, This. i InVision. Za bilo koje druge informacije i podrobnija objašnjenja o funkcioniranju Email Marketinga, obratite nam se s povjerenjem i istražite načine investiranja i profitiranja na vlasitim idejama – sve putem Emaila.

 

Mi smo ovdje kako bi poboljšali Vaše poslovanje!

Kroz kreativne ideje i inovacije

Započnimo!